Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham razbio Newcastle za izlazak iz krize

Posljednja ovotjedna utakmica engleske Premier lige bila je ona između Tottenhama i Newcastlea. Obje ekipe su u prošlom kolu doživjele poraz te su u ovoj utakmici vidjeli priliku za oporavak. U sjajnoj utakmici Tottenham je razbio Newcastle i slavio 4:1.

Tottenham je bio bolji u prvom dijelu te su zasluženo poveli u 26. minuti. Heung-min Son je pronašao Destinyja Udogiea u sredini, a Talijan nije imao težak posao iz neposredne blizine poslati loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo je udvostručeno u 38. minuti. Son je ovoga puta sjajno uposlio Richarlisona koji zabija svoj prvi gol od 16.9. kada je zabio Sheffieldu. S tim rezultatom se i otišlo na predah.

Za razliku od prethodnih utakmica, Tottenham nije stao u nastavku te su nastavili gdje su stali. Treći gol domaćina zabio je Richarlison u 60. minuti.

Totalno razbijanje Newcastlea došlo je u 85. minuti. Tada je Son realizirao kazneni udarac kojeg je sam izborio te je okrunio sjajnu partiju.

Uspio je Newcastle doći do počasnog pogotka u drugoj minuti sudačke nadoknade. Callum Wilson je pronašao Joelintona koji je s ruba kaznenog prostora lijepo pogodio.

Ovom pobjedom Tottenham se očvrstio na petom mjestu, dok je Newcastle ostao na 26 bodova. Newcastle sada čeka odlučujući susret s Milanom u Ligi prvaka, dok Tottenham u petak putuje u Nottingham na megdan Forestu.

Komentari

Povezano