Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham slavljem protiv Fulhama ponovno na prvom mjestu

Zavjesu na deveto kolo engleske Premier lige spustili su malim londonskim derbijem Tottenham i Fulham. Novom dobrom predstavom Tottenham je došao do 2:0 pobjede i tako ponovno preuzeo vrh prvenstvene tablice.

Prvo poluvrijeme obilježilo je mučenje Tottenhama koji nije uspjevao stvoriti konkretnu priliku. To mučenje je prekinuo Heung-min Son u 36. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Uspio je tako Tottenham unatoč nešto lošijoj igri s prednosti otići na predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riješenje pitanja pobjednika došlo je u 54. minuti. Tada je Son nakon gola upisao i asistenciju. Strijelac je bio James Maddison koji nastavlja sa sjajnom formom.

Mogao je Maddison i do drugog pogotka u 75. minuti, ali je obrana Fulhama u zadnji trenutak uspjela blokirati njegov udarac.

Fulham je u 84. minuti imao sjajnu priliku za povratak u utakmicu. Tada je udarac Raúla Jiméneza iz odlične pozicije sjajno obranio Guglielmo Vicario.

Sve u svemu nije to bila bajna utakmica na kakve nas je Tottenham navikao, ali upisana su nova važna tri boda te je Tottenham uz Arsenal ostao jedina neporažena momčad lige. Fulham pak, nastavlja sa svojom toplo-hladno sezonom te ih gotovo sigurno čeka mirna sezona bez borbe za ostanak i bez borbe za vrh.

Komentari

Povezano