Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham svladao Bournemouth za kraj 2023. godine

Druga utakmica 20. kola Premier lige također je odigrana u Londonu. Tottenham je na domaćem terenu ugostio Bournemouth koji je u deset utakmica uoči ovog susreta zajedno s Liverpoolom najbolja momčad lige. Tottenham je prošli tjedan doživio teški poraz u Brightonu.

Tottenham je bolje krenuo u susret što su naplatili u devetoj minuti. Giovani Lo Celso je presjekao loptu i proslijedio ju za Pape Matar Sarra. Senegalac je povukao loptu i sjajno opalio s ruba kaznenog prostora za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matar Sarr se nažalost sredinom utakmice ozlijedio pa je umjesto njega na teren ušao Oliver Skipp. Senegalac je nakon ove utakmice trebao putovati u Obalu Bjelokosti na Afrički kup nacija, no sada je to pod znakom pitanja.

U drugom poluvremenu su Spursi riješili pitanje pobjednika. Prvo je Heung-min Son iz trancizije u 71. minuti poduplao vodstvo te je 9 minuta kasnije Richarlison iz neposredne blizine postigao pogodak za 3:0.

Gosti su počasni pogodak postigli u 84. minuti kada je Alex Scott pospremio dodavanje Marcusa Taverniera za konačnih 3:1. Scott je u nadoknadi postigao još jedan pogodak, ali poništen je zbog zaleđa.

Spursi, koji su u nadoknadi igrali s igračem manje zbog ozljede Aleja Veliza, su tako 2023. godinu završili pobjedom te su samo 3 boda udaljeni od lidera Liverpoola koji sutra igra protiv Newcastlea.

Komentari

Povezano