Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tottenham svladao Manchester United golovima u drugom dijelu

U jednom od najiščekivanijih dvoboja drugog kola engleske Premier lige susreli su se Tottenham i Manchester United. U zanimljivoj utakmici Spursi su ostvarili vrijedna tri boda pogocima Pape Matar Sarra i Bena Daviesa.

Manchester United bolje je ušao u susret i bio konkretniji. Dobra prilika Antonyja na samom početku susreta najavila je napadački raspoložen United. Fantastičnu su situaciju imali u 13. minuti kada je Marcus Rashford izašao na Gugliema Vicaria, no fantastično mu je udarac obranio novi vratar Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je došlo Tottenham dočekao svoje prilike. Prvo je iskoso slabašno opucao Dejan Kuluševski, a onda je André Onana spretno obranio udarac Sarra nakon sjajnog proigravanja Heung-Min Sona.

S druge strane u najbolju je priliku ušao Bruno Fernandes. Bio je potpuno sam, ali je loptu poslao daleko od gola svojim udarcem glavom. Vrijedi istaknuti i gredu Pedra Porra u 40. minuti, no svim tim prilikama unatoč, na predah se otišlo bez pogodaka.

Drugo poluvrijeme počelo je jako zanimljivo. Nakon ubačaja Sona i neuspješnog izbijanja, lopta dolazi do Sarra koji zabija za vodstvo svoje momčadi. Samo dvije minute poslije vratnica je zaustavila Antonyjev udarac i potencijalno izjednačenje, pa je u 56. minuti Casemiro tukao glavom, no još je jednom Vicario sjajno reagirao.

Nakon seta promašenih šansi Crvenih vragova, red je došao na domaćina. Prijetili su preko Jamesa Maddisona i Yvesa Bissoume, a svoju su nagradu ugrabili u 83. minuti. Ivan Perišić je u šesnaestercu pronašao Bena Daviesa koji zabija uz pomoć šeprtljave reakcije Lisandra Martíneza.

Momčad Erika Ten Haga je osjetno pala nakon sat vremena igre i više nisu bili na potrebnoj energetskoj razini, što je ekipa Angea Postecogloua objeručke prihvatila i iskoristila.

Komentari

Povezano