Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tramezzani: “Ja sam iskren čovjek, uvijek ću štititi sebe i svoje igrače”

Istra je u sklopu 34. kola SuperSport HNL-a remizirala 1:1 s Hajdukom na Aldo Drosini. Svoj prvijenac u bijelom dresu postigao je Ivan Perišić, dok je strijelac za domaćine bio Salim Lawal. Svoje dojmove nakon utakmice podijelio je trener domaćina Paolo Tramezzani.

Ponosan sam na svoje dečke, nemam riječi za sve što pokazuju svaku utakmicu, nikad me ne prestaju iznenaditi sjajnim predstavama. Igramo kao na treningu, imao sjajan pristup i idemo u dobrom smjeru, nije nas strah igrati ni protiv koga. Zaista je lijepo pronaći tu sinergiju između igrača, navijača i cijelog grada, hvala im na sjajnoj atmosferi danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 33. minuti sukobili ste se s trenerom Hajduka nakon čega ste zaradili crveni karton.

To sam ja, nisam nervozan, već iskren. Ja sam osoba kao i svatko drugi, neće se ništa promijeniti kod mene, uvijek ću štititi sebe i svoje igrače.

Za kraj je dodao.

Imamo tri pobjede i jedan remi u zadnje četiri utakmice, što Istra nije imala zadnje tri godine. Ne želim stavljati naglasak na sebe, nego na kemiju između navijača, grada i igrača koja traje. Svaka je utakmica ista, jednako ćemo se pripremati i za zadnje dvije utakmice koje su pred nama.

Komentari

Povezano