Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trebao je biti veliko pojačanje za Osijek. Otpisan je nakon četiri mjeseca

Uz Hajduk koji za bazu zimskih priprema koristi Umag te Dinamo koji je smješten u Rovinju, i Osijek se nalazi u Istri, točnije u Novigradu.

Bijelo-plavi će na najvećem hrvatskom poluotoku boraviti sve do 20. siječnja, a trener Zoran Zekić na put je poveo 30 igrača, među kojima ima i ponešto perspektivnih juniora koji su i u prvom dijelu sezone dobijali priliku u prvom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među tridesetoricom igrača na koje računa Zekić neće biti Amera Hiroša koji je sporazumno raskinuo ugovor s klubom, nakon 48 nastupa i dva pogotka, a tamo neće biti niti Denysa Garmasha, Ukrajinca koji je na ljeto stigao u klub sa stigmom igrača iza kojeg je ogromno europsko iskustvo u redovima Dynamo Kyiva i ukrajinske reprezentacije, za koje je upisao gotovo 400 nastupa i postigao ukupno 57 pogodaka.

Ipak, u redovima Osječana Garmash se nije nametnuo te je upisao tek 4 nastupa, a posljednji put je na teren istrčao još 30. rujna, nakon čega je sve ostale utakmice prosjedio na klupi.

O dvojici otpisanih Zoran Zekić rekao je: “To smo na neki način već i najavljivali čim smo se okupili na početku priprema. Za igrače koji nisu puno igrali, a nisu baš više tako mladi da bi ih se čekalo, bolja je opcija promijeniti sredinu. Osobno im uvijek poželim sve najbolje, tako je i sa spomenutom dvojicom. Razgovarao sam prethodno s njima i ovako je, smatram, najbolje i za nas i za njih.”

Komentari

Povezano