Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Trećeligaš optužuje Villarreal da nije htio dovršiti susret u Kupu; gosti se ograđuju sucem

U sklopu Kupa Kralja su danas snage odmjerili Unionistas i Villarreal. Trećeligaš se pokazao kao “tvrd orah” za “Žutu podmornicu” koja je povela tek u 82. minuti pogotkom Iliasa Akhomacha, ali domaćin je poništio vodstvo Villarreala golom Alfreda Planasa. Susret je zbog toga trebao ići u produžetak, ali došlo je do nestanka struje zbog čega je utakmica prekinuta na čak 40 minuta.

Utakmica je na kraju u potpunosti odgođena te su nakon toga počele optužbe tko je odgovoran što se susret nije završio. Prema pisanju Marce, Unionistas je htio da se utakmica završi ove nedjelje, dok je Villarreal bio taj koji to nije želio učiniti. Ovu informaciju potvrdio je i predsjednik Unionistasa Roberto Pescador: “Vjerujem da nikada nisu imali želju nastaviti igrati ovaj susret.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Villarreal se oglasio priopćenjem na društvenim mrežama u kojem je optužio suca da je jednostrano odlučio prekinuti utakmicu., a izjavili su sljedeće: “I Villarreal i Unionistas su u svakom trenutku imali volju nastaviti utakmicu večeras. Tako je nakon problema s rasvjetom sudac, najviši autoritet u utakmici, jednostrano odlučio prekinuti utakmicu.”

Što se tiče pitanja kada će se utakmica odigrati, Pescador je bio protiv odigravanja utakmice sutra ujutro i pritom je rekao sljedeće: “Da se igra ujutro moguće je da bismo uložili žalbu jer postoje logistički i organizacijski problemi. Smatramo da to ne može biti ujutro.” Naveo je i kako smatraju da bi to trebalo biti sutra, ali poslijepodne.

Komentari

Povezano