Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Chelseaja otpisao Raheema Sterlinga i Bena Chilwella

Nakon utakmice prvog kola engleske FA Premier lige između Chelseaja i Manchester Cityja mnogi navijači zapadnolondonske momčadi su počeli postavljati pitanja o igračima koji su susret odgledali s tribine za rezerve. Jedni od pojedinaca koje je novi trener Plavih Enzo Maresca izostavio iz rotacije bili su bivši engleski reprezentativci Raheem Sterling i Ben Chilwell, a talijanski strateg se danas osvrnuo na svoju odluku oko domaćeg dvojca.

Za britanske medije, Maresca je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom trenutku, njih dvojica treniraju odvojeno…Imamo veliku ekipu, nemoguće je dodijeliti svima minutažu, a ako žele igrati, vjerojatno je najbolje da napuste momčad…Pričao sam s Raheemom prije prethodne utakmice i rekao sam mu da će teško igrati kod nas. Chilwell je odlična osoba, no mučit će se s nastupanjem zbog svoje pozicije. Nisam ”brutalan”, već iskren.

Enzo Maresca

Po svemu sudeći, Sterling (osam golova i četiri asistencije u 31 nastupu u sezoni 23./24.) i Chilwell (asistencija u svega 13 nastupa u sezoni 23./24.) će svoju budućnost morati nastaviti u novim okruženjima koja su još nepoznata.

Komentari

Povezano