Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener FC Seoula razmišlja o izbacivanju Lingarda iz ekipe

Nekadašnji engleski nogometni reprezentativac i svojedobno veliki talent Manchester Uniteda, Jesse Lingard, nedavno se vratio nogometu nakon što je više od pola godine bio bez kluba. Po prvi je puta u svojoj karijeri otišao izvan Otoka te potpisao za južnokorejski FC Seoul.

Prije toga je Lingard gotovo devet mjeseci tražio novi klub, nakon što mu je istekom sezone 2022./23. istekao jednogodišnji ugovor s premierligašom Nottingham Forestom. Po dolasku u prijestolnicu Južne Koreje nastupio je u uvodna tri kola, premda je u sva tri navrata ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U te su tri utakmice nogometaši FC Seoula upisali po jednu pobjedu, remi i poraz. Četvrtu je utakmicu Lingard propustio zbog ozljede, no glavni trener kluba Kim Gi-dong već je izrazio svoje nezadovoljstvo svojim ovosezonskim pojačanjem.

Rekao je kako ozbiljno razmišlja o izbacivanju Lingarda iz momčadi te pritom dodao misli kako igrač koji ne trči nije pravi nogometaš. Svoja je razmišljanja zaokružio riječima kako bi, da je htio dovoditi igrače po njihovim imenima, zasigurno doveo neke koji su već u mirovini!

Komentari

Povezano