Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Gorice uoči Dinama: „Možemo pobijediti, ali možemo i izgubiti“

Gorica će u sklopu 30. kola SuperSport HNL-a na svom stadionu dočekati Dinamo. Trener domaćih Rajko Vidović klub je preuzeo u ožujku, a na klupi je zamijenio Dinka Jeličića.

U dosadašnja dva susreta upisao je pobjedu protiv Varaždina i remi s Lokomotivom, a sada je najavio utakmicu protiv Modrih koja je na rasporedu u subotu od 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram biti zadovoljan kada vidimo u kakvoj smo negativnoj seriji bili. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Kao i svaka druga, ova nosi tri boda, možemo pobijediti, ali možemo i izgubiti. Spremamo se, dobro radimo, veselimo se suboti i Dinamu. Imaju individualce i vrhunsku kvalitetu te su u najbolje vrijeme najvjerojatnije ušli u top formu, pogotovo nakon dvije pobjede nad Hajdukom. Ali, i moji dečki dobro i naporno rade, što su pokazali u posljednje tri utakmice.

Rajko Vidović

Osvrnuo se i na utrku za naslov prvaka koja je sada spala na dva kluba…

Vjerujem da ćemo biti dobri. Dinamo i Rijeka bore se za prvaka, njima je svaka utakmica finale. No, nema razloga da i nama bude tako. Dosta je još bodova u igri, imamo se čemu nadati. Neće biti lako, Dinamo je favorit, ali nikome u Gorici neće biti lako uzeti bodove. Podvući ćemo crtu kada odradimo svih 90 minuta.

Rajko Vidović
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano