Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Hajdukov trener uoči Slaven Belupa: „Kad je Hajduk dobar, svaki teren mu odgovara“

Nakon poraza od Osijeka u prošlom kolu, pred Hajdukom je gostovanje kod Slaven Belupa u Koprivnici. Privremeni trener Jure Ivanković upisat će tako drugu utakmicu na klupi Bijelih, a susret je najavio na konferenciji za medije.

Cilj nam je da prekinemo negativnu seriju u koju smo ušli. Igrači pokazuju ogromnu želju da to i učine. Nadamo se da ćemo se nametnuti i ostvariti ono po što idemo u Koprivnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno se spominje loš travnjak u Koprivnici stoga su mnogi zabrinuti oko Ivana Perišića za kojeg smatraju kako bi trebao poštedu kako ne bi riskirao novu ozljedu.

Dosta igrača se žali na teren nakon utakmica. Vjerojatno je dotrajao, ali što se nas tiče je lista ozlijeđenih poduža i oni ne idu na put. Ostali koji su spremni su u kadru idu u Koprivnicu, a među njima je i Ivan. A odluke ćemo donositi u odnosu na stanje i rezultat na terenu.

Osvrnuo se i na to kako momčad izvući iz krize, ali i na mlade igrače koji su priključeni seniorskom sastavu.

Nije lako izići iz krize. Bitno je stabilizirati se pa uhvatiti zalet. Ova utakmica je idealna prilika za to, a onda i da uhvatimo seriju i dobro završimo sezonu. Što se tiče mlađih, Hrgović je zadobio ozljedu gležnja i neće ga biti. Priključili smo Skoku i Petrašila, vidjet ćemo hoće li biti prostora da dobiju šansu u Koprivnici.

Analizirao je i protivničku momčad…

Kad je Hajduk dobar, svaki teren mu odgovara. Svaka utakmica je specifična, ali vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i vratiti se na pobjedničke staze. Momčad Slavena je čvrsta i pragmatična. I kad su gubili, nije to bila velika razlika. Bili su u krizi pa dobili Rudeš, ali utakmica je bila takva da je mogla otiči na obje strane, nekarakteristična za njih s mnogo prilika. No, kad gostuju klubovi iz vrha su disciplinirani i čvrsti, ne dopuštaju mnogo prilika. No, vjerujem da ćemo mi ostvariti velik broj napadačkih akcija i slaviti.

Komentari

Povezano