Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Monaca: “Crvena zvezda je kvalitetnija od Dinama”

Ovog tjedna nas očekuju dvoboji trećeg kola nogometne Lige prvaka u kojem će aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, gostovati u Austriji kod Salzburga u nadi kako baš tu može doći do prve pobjede u novom obliku tog natjecanja. Podsjećamo, Dinamo je u prvom kolu teško stradao od Bayerna (9:2), dok je u drugom kolu bio na pragu velike pobjede nad Monacom, međutim nisu uspjeli sačuvati prednost od 2:0 već su remizirali rezultatom 2:2.

“Kneževi” nastavljaju s ogledima protiv klubova iz zemalja bivše Jugoslavije pa će tako na svom Stade Louis III u utorak od 18:45 sati ugostiti Crvenu zvezdu. Pred taj ogled je trener Monaca Adolf Hütter izjavio kako smatra da je prvak Srbije ipak snažniji od prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je usporediti ovaj tim (Crvenu zvezdu, op.a.) s Dinamom, na primjer. Mislim da su kvalitetniji. Imaju zanimljive igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Stuttgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvrijeme protiv Intera, kao i susret s Benficom.

Zaslužili su pobijediti u toj utakmici tako da ćemo morati biti oprezni. Dobra su momčad i dolaze s ambicijom ostvarivanja pobjede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi prvaka moramo igrati na visokom nivou, čeka nas teška utakmica, ali cilj je pobjeda koja bi nam mnogo značila.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano