Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Monaca: „Kojeg igrača Dinama bih doveo? Petkovića, ali je prestar“

Sinoć smo imali prilike gledati poprilično dinamičnu utakmicu između Dinama i Monaca u susretu drugog kola Lige prvaka. Nakon što su Modri imali vodstvo od 2:0, francuska momčad uspjela je nadoknaditi zaostatak, te je na kraju svakoj ekipi pripao po bod.

Evo što je nakon utakmice rekao Monacov trener Adolf Hütter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, sretan bod za nas. Čestitam svojoj momčadi na mentalitetu, nije bilo lako igrati u ovim uvjetima, čestitam i Dinamu na dobroj utakmici. Htjeli smo pobijediti, ali zadovoljan sam s ovih 2-2.

Komplimenti svima koji su igrali, također Dinamu, jakom defenzivno. Primili smo gol u najgorem trenutku, krajem poluvremena, a u drugom poluvremenu Dinamo je bio bolji. No, nismo se predavali, čestitke mojoj momčadi što je uspjela zabiti dva gola.

Bio je zadovoljan osvojenim bodom.

Nijedan bod u Ligi prvaka nije lako zaraditi, zato ćemo ovog sa zadovoljstvom uzeti, iako smo prije utakmice planirali sva tri.

Iskoristili smo sve, da, išli smo po golove, zabili dva, penal smo isprovocirali svojim visokim presingom, zamjene su dale ploda. To je znak svim igračima da želimo pobjeđivati i igrati na gol više. Riskirali smo nakon 0-2, nismo se predavali i ponavljam, uzet ćemo sa zadovoljstvom ovaj bod iz Zagreba.

Za kraj, novinari su ga pitali kojeg bi igrača Dinama doveo u Monaco.

Jedan mi je zapeo za oko, ali je prestar, to je Bruno Petković. Ali odigrao je sjajnu utakmicu, svaka mu čast. Tu je i Martin Baturina koji nam je radio puno problema, svi su mogli vidjeti njegovu veliku kvalitetu.

Komentari

Povezano