Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Olimpije o neredima Armade: “Nadam se da se ovo nikad neće ponoviti”

Rijeka je jučer doživjela povijesni poraz na gostovanju u Ljubljani. Olimpija ih je svadala 5:0 te je tako klub iz Slovenije osigurao nastup ove sezone u Konferencijskoj ligi, a Hrvatska će u Europi imati samo jednog predstavnika. Osim velikog poraza Rijeke, utakmicu je obilježio prekid u drugom poluvremenu kada su navijači Rijeke bacali bengalke u teren i na tribinu gdje su bili domaći navijači.

Nakon velike pobjede se medijima obratio trener Olimpije Victor Sanchez koji je rekao da se njegova momčad dobro pripremila za uzvrat protiv Rijeke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitke mojim igračima, ovo je veliko ostvarenje. Sretan sam zbog njih i navijača. Rekli smo u najavi da je to velika utakmica i da u njoj želimo uživati. Učinili smo velik posao. Ovo je jedan od onih dana kada je sve išlo po planu. Analizirali smo prvu utakmicu protiv Rijeke i odlučili zaigrati drugačije. Ideja je bila 4-4-2 s više igrača naprijed. Sve je ispalo gotovo savršeno.

Victor Sanchez, Olimpija Ljubljana

Nakon toga se trener Olimpije dotaknuo i nereda koji su nastali u drugom poluvremenu:

Mi moramo govoriti na terenu, imati pravi duh, a to navijači prepoznaju. Zato imamo dobru vibru s njima. Gostujući navijači? Protiv Maribora se dogodila ista stvar. Događale su se stvari koje predstavljaju rizik za igrače. Nadam se samo da se ovakve stvari nikad neće ponoviti.

Victor Sanchez, Olimpija Ljubljana
Komentari

Povezano