Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener PSG-a priveden u policijski pritvor

U novoj epizodi “normalan dan u PSG-u”, nakon najave imenovanja Luisa Enriquea na mjesto glavnog trenera kluba, a prema navodima francuskog Le Parisiena, trener PSG-a Christophe Galtier i njegov sin John Valovic-Galtier jutros su privedeni u policijski pritvor u Nici.

Oca i sina vlasti ispituju u vezi s optužbama za navodnu diskriminaciju i rasističke komentare izrečene 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, optužbe su se pojavile još u travnju, kad su u javnost procurili mailovi s detaljima razgovora između Galtiera i Fourniera u kojem se raspravljalo o rasnom i vjerskom sastavu tima iz Nice. Galtier je tada najodlučnije iste odbacio i pokrenuo pravni postupak za klevetu.

Fournier je s Galtierom u višegodišnjoj svađi, a i on je priveden na ispitivanje, kao i bivši trener Nice Didier Digard te predsjednik kluba s Azurne obale Jean-Pierre Rivére.

koja je doprinijela odlasku obojice iz Nice prošle godine, zanijekao je da je izvor izvornog curenja informacija te je također ispitan u vezi sa slučajem još u svibnju. I bivši trener Nice Didier Digard i predsjednik kluba Jean-Pierre Rivère također su razgovarali s istražiteljima o optužbama.

Ostaje nejasno jesu li ovaj slučaj i najava dolaska Luisa Enriquea povezani, no jedno je sigurno: zanimljivosti u Parizu ne nedostaje…

Komentari

Povezano