Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Rudeša: “Znamo da je Hajduk ranjen…”

Hajduk se u posljednje vrijeme definitivno ne nalazi u dobrom momentumu, a tek u posljednjem kolu su, slavljem protiv Slaven Belupa, prekinuli negativan niz od pet uzastopnih poraza. U subotu od 19 sati i 10 minuta protivnik će im biti posljednji Rudeš koji je matematički već ispao iz SuperSport HNL-a.

Susret će se odigrati pred praznim Poljudom uslijed kazne zbog nereda, a utakmicu je najavio trener Rudeša Davor Mladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne dolazimo nakon ponavljanja nekih kvalitetnih partija, ali imali smo određenih kadrovskih problema. Sada nam se vraća Luka Pasariček i Ante Ćorić, sad koliko će biti spremni to ćemo još odlučiti. Znamo da je Hajduk “ranjen”, digli su se nešto pobjedom u Koprivnici, tako da znamo da nas čeka zahtjevna utakmica. Moji momci će dati svoj maksimum, a vidjet ćemo za koliko nam je to dovoljno po pitanju rezultata.

Iako ste matematički ispali iz lige, utakmica protiv nekog od velike četvorke uvijek je poseban motiv…

Mi smo nekako matematičkim gubljenjem statusa prvoligaša pogoršali pristup utakmicama. Ali opet, vjerujem da ćemo dati sve od sebe do samog kraja, ali tako i oni. Mi ćemo gledati sebe, uz poboljšanu realizaciju nadati se najboljem. Unatoč svemu, bit će motiva s obje strane naravno, pa ćemo vidjeti tko će bolje proći.

Komentari

Povezano