Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trener Varaždina ususret Hajduku: “Očekujemo pad u njihovoj igri”

Nakon što su šokantno ispali iz Europe, Hajduku je preostalo okrenuti se susretima u SuperSport HNL-u. U nedjelju će opet igrati na Poljudu, a ovoga puta im je protivnik Varaždin.

Ususret susretu je konferenciju za medije održao trener Varaždin Nikola Šafarić koji je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka nas zahtjevna utakmica. Vidjeli smo jučer Hajduk u jednom od njegovih boljih izdanja u ovih dosad nekoliko odigranih utakmica. Hajduk je bio bolji, ali nije imao sreće i izgubio je. Znamo na koji ćemo se način pripremati, što nas tamo očekuje, od atmosfere do Hajduka koji je uvijek favorit na domaćem terenu. Mislim da smo pokazali da imamo načine i model kako ih se može dobiti. Idemo po pozitivan rezultat, nadam se da ćemo kao momčad izgledati dobro i da nas konačno krene i gol.

Nikola Šafarić, NK Varaždin

Nakon toga je trener Varaždina rekao da vidi određene faktore koji bi mogli ići u prilog njegovoj momčadi:

Znamo da je teško igrati u Splitu jer se od Hajduka uvijek očekuje da pobjeđuje, pogotovo kada igra kod kuće. Bit će važno izdržati početni pritisak, ali očekujemo i pad u igri jer velike su vrućine i ritam četvrtak-nedjelja će sigurno ostaviti traga. Moramo biti strpljivi, aktivni, držati tempo i dobro stajati na terenu. Onda se može puno toga dogoditi… Igračima cijelo vrijeme govorim da moramo vjerovati u sebe. Znamo da vrijedimo i siguran sam da će golovi doći. Imamo igru, dobro izgledamo na terenu i samo trebamo biti strpljivi.

Nikola Šafarić, NK Varaždin
Komentari

Povezano