Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tri Engleza prošla u osminu finala

Nakon trodnevne stanke u program nam se vratilo PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu u Ally Pallyu, a u popodnevnom terminu smo imali tri meča. Počela je šesnaestina finala što je značilo da se umjesto dosadašnjih na dobivenih tri seta igralo na četiri dobivena.

U prvom dvoboju dana smo imali sudar domaćeg predstavnika Scotta Williamsa i Nijemca Martina Schindlera. Williams je u ludom meču u kojemu su oba igrača bila sjajna, slavio s 4:3 u setovima nakon što je preokrenuo zaostatak od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njih na pozornicu su izašli Dave Chisnall i Gabriel Clemens. Chisnall je otišao na vodstvo 3:0 u setovima ponajviše zbog loše igre Clemensa na izlazima. U jednom trenutku Nijemac je na izlazima gađao 1/17.

Clemens je nakon toga digao razinu igre i uzeo četvrti set kojim je produljio meč. Ipak, Chisnall je uzvratio u idućem setu i s 4:1 prošao u osminu finala.

Popodnevni termin zaključili su Rob Cross i jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela turnira, Šveđanin Jeffrey de Graaf. Cross je opravdao status favorita i slavio s 4:2.

Komentari

Povezano