Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tri igrača otpala s popisa rukometaša za olimpijske kvalifikacije

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije prekjučer je objavio popis od 21 igrača koji putuju u Hannover na kvalifikacije za Olimpijske igre. Danas je pak skratio listu za još tri imena koja će utakmice pratiti s tribina. Otpali su tako vratar Kristian Pilipović, pivot Nikola Grahovac te srednji vanjski Filip Vistorop.

Prvu utakmicu kvalifikacija naši rukometaši igraju već danas kada od 20 sati i 15 minuta izlaze na teren protiv Austrije. U subotu će nam protivnik biti domaćin turnira Njemačka, dok je posljednji susret na rasporedu u nedjelju protiv Alžira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja napomenuti kako je ovaj popis od 18 igrača koji konkuriraju za navedene tri utakmice, dok će se ususret svakog susreta objaviti popis od 16 igrača koji će biti u zapisniku za sam dvoboj. Podsjetimo, na prošlom Europskom prvenstvu Hrvatska se također susrela s Austrijom, a utakmica je završila remijem.

Popis igrača za olimpijske kvalifikacije:

Luka Cindrić (Dinamo Bukurešt), Domagoj Duvnjak (Kiel), Filip Glavaš (RK Zagreb), Jakov Gojun (RK Zagreb), Marin Jelinić (Pick Kezilabda), Igor Karačić (Kielce), Luka Lovre Klarica (RK Zagreb), Dominik Kuzmanović (NEXE), Tin Lučin (Wisla Plock), Marko Mamić (Leipzig), Matej Mandić (RK Zagreb), Mateo Maraš (Tatabanyal KKTF), Ivan Martinović (MT Melsungen), Lovro Mihić (Wisla Plock), Veron Načinović (Montpellier), Zvonimir Srna (RK Zagreb), Marin Šipić (Kriens Luzern), Mario Šoštarić (Pick Szeged)

Komentari

Povezano