Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tricaški raspoloženi Zadar popio Cedevitu

Košarkaši Zadra došli su i do osme pobjede u isto toliko odigranih kola FAVBET Premijer Lige, nakon što su u svojoj dvorani na Višnjiku svladali Cedevitu Junior.

Gosti iz Zagreba dobro su ušli u susret, a do prvog vodstva Zadar dolazi poenima Darija Drežnjaka za 8:7 nakon tri i pol minute igre. Domaćini svoje vodstvo više nisu ispuštali, a do dvoznamenkaste prednosti su došli u svome posljednjem napadu u prvoj četvrtini, kada je Patrik Jambrović pogodio tricu za 26:16. Poeni Ivana Karačića u 14. su minuti posljednji puta Vitamine vratili na zaostatak od jedne znamenke (37:28), nakon čega kreće razdoblje zadarske bolje igre, te igrači Danijela Jusupa na odmor odlaze s prednošću 50:38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polovicom treće dionice Zadar tricom Arijana Lakića prvi puta odlazi na 20 poena prednosti (65:45), a Jambrović zaključuje i ovu četvrtinu, ovaj puta šutom za dva poena te 79:56 na semaforu. U posljednjoj četvrtini potpuno je pao ritam, a Zadrani su bez koša iz igre ostali u posljednjih šest minuta susreta, ubacivši tri slobodna bacanja, ali nisu se ni gosti previše iskazali te su zaostatak od 28 poena smanjili na konačnih 89:68.

Od čak 16 zadarskih trica, koje su gađali s odličnih 50% preciznosti, pet ih je pogodio Drežnjak te susret završio s 23 poena na kontu, a s 14 poena slijedio ga je Jambrović. Najbolji strijelac Cedevite Junior, koja je sada na omjeru 4-4, je s 15 koševa bio Sandro Rašić.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano