Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Trogodak Kanea osigurao pobjedu Bayerna nad Stuttgartom

Sedmo kolo njemačke Bundeslige donijelo je na Allianz Areni susret između Bayern Münchema i Stuttgarta. Slavili domaćini rezultatom 4:0.

U trećoj minuti zlatnu priliku dočekao je Serge Gnabry. Dobio je loptu u blizini gola, no poslao je desno od gostujuće mreže. Thomas Müller je pronašao Harryja Kanea dobrim ubačajem, no nije uspio glavom zatresti mrežu zbog čega je lopta ošla lijevo od gola. Michael Olise dočekao je svoju šansu u 29. minuti, no njegov udarac nisko po sredini gola sjajno je obranio Alexander Nübel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je započeo opet dobrim napadima Bayerna. Gnabry je dodao, Kane pucao, ali lopta opet pronalazi putanju kraj lijeve stative šest minuta nakon početka. Najbolja prilika gostiju svanula je u 55. minuti Joshua Vagonman je dočekao dobru loptu u kazneni prostor i poslao je malo iznad prečke.

Voljni moment ponajboljeg napadača svijeta krenuo je u 57. minuti, a završio u 61. Prvo je Kane dočekao dobro dodavanje Joshue Kimmicha, da bi zatim snažno pospremio loptu u donji lijevi kut. Drugu priliku je započeo João Palhinha dobrim udarcem po sredini gola, Nübel je to zaustavio, ali Kane još jednom izvlači maksimum iz odbijanca i povećava rezultat na 2:0. U 80. minuti došao je i treći pogodak Engleza i priznat je nako prvotnog poništavanja, a riječ je bila o još jednom odbijancu. Točku na i stavio je Kingsley Coman pogotkom u 89. minuti za konačnih 4:0.

Sjajan nastup Kanea osigurao je da Englez još jednom kući ponese loptu s utakmice i tako nastavi svoju odličnu formu zabijanja trogodaka; Englez je u sedam utakmica u dresu Bayerna postigao barem tri gola.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano