Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Olmo strijelac u ogromnoj pobjedi Barcelone, Raphinha briljirao

Nogometaši Barcelone su kao domaćini na stadionu Olympic Lluis Companys danas ugostili Real Valladolid i sa čak sedam komada u mreži ih poslali na gotovo 700 kilometara, večeras posebno dugačak, put kući.

U rasponu od 20. do 24. minute Barcelona je s dva gotovo identična pogotka olakšala sama sebi posao u nastavku susreta. Najprije je na sjajnu dubinsku loptu Pau Cubarsíja natrčao Raphinha i pospremio ju u mrežu, da bi potom isto ponovio Robert Lewandowski na asistenciju Lamine Yamala za 2:0. Bio je to četvrti ovosezonski pogodak 36-godišnjeg Poljaka u isto toliko nastupa ove sezone te pogodak broj 655 u njegovoj bogatoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaugrana je na veliki odmor otišla s 14 udaraca prema suparničkim vratima te pogotkom za 3:0 u drugoj minuti sudačke nadoknade, strijelac kojeg je bio Jules Koundé nogom s poda nakon udarca iz kuta.

Sjajno raspoloženi Raphinha nastavio je sa sjajnom igrom i u drugom poluvremenu. Najprije je u 64. minuti povisio vodstvo nakon par odbijanaca u gostujućem šesnaestercu, da bi u 77. poentirao nakon nove sjajne asistencije Yamala.

I dok su gosti vjerojatno jedva čekali pobjeći u svlačionice, Barça nije stala. Najprije je prednost nakon sjajnog solo prodora povisio Dani Olmo u 82. minuti, da bi potom Ferran Torres u 87. postavio konačnih 7:0.

Pogodak Olma pogledajte OVDJE.

Naš Stanko Jurić odigrao je čitav susret za goste, ali neće ga pamtiti po ničemu dobrome, kao i nitko od njegovih suigrača.

Komentari

Povezano