Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tuchel o golu Stanišića: U Engleskoj se to ne bi moglo dogoditi

Bayer Leverkusen je s 3:0 pobijedio Bayern u derbiju za vrh njemačke Bundeslige igranom u 21. kolu te tako nastavio svoj niz neporaženosti, koji je sada produljen na čak 31 utakmicu u svim natjecanjima. Momčad Xabija Alonsa ovom se pobjedom odvojila od Bayerna na vrhu tablice na pet bodova.

Prvi gol je djelo hrvatskog braniča Josipa Stanišića. Stanišić već neko vrijeme za Bayer igra sjajno nakon što je dobio šansu odlaskom nekih igrača na Afrički kup nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pogotka je došao nakon što je na drugoj stativi dočekao jedan snažan centaršut s lijeve strane i zakucao pored nemoćnog Neuera. O ovom golu je nakon utakmice govorio i trener Bavaraca Thomas Tuchel.

“Prvi gol koji smo primili je nešto što obrana u kojoj je pet igrača ne smije primiti. To se ne smije dogoditi sa zadnjom linijom u kojoj je pet ljudi. Na kraju smo izgubili 3:0, ali nemam osjećaj da je to realan rezultat. Nakon poluvremena smo primili gol nakon duplog pasa, bilo je to prejeftino”, rekao je Tuchel pa dodao o Stanišiću:

“U Engleskoj postoji jedno lijepo pravilo da igrač kojeg posudiš nekome ne može igrati protiv tebe. Meni to ima smisla. To pravilo, nažalost, ne postoji u Njemačkoj.”

Komentari

Povezano