Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tudorov Lazio uvjerljiv protiv Bradarićeve Salernitane

Otvaranje 32. kola talijanske Serie A donijelo nam je na rimskom Olimpicu dvoboj Lazia našeg trenera Igora Tudora, te fenjeraša Salernitane, za koju je čitav susret odigrao Domagoj Bradarić, dok Tome Bašića nije bilo u sastavu.

Pravu golijadu vidjeli smo već na otvaranju utakmice. Najprije je mrežu gostiju u 7. minuti pogotkom nakon sjajnog solo prodora načeo Felipe Anderson, a već u 12. minuti na 2:0 je nakon konfuzije u kaznenom prostoru gostiju postavio Matías Vecino. Četiri minute potom gosti su smanjili zaostatak, a strijelac je udarcem glavom s peterca bio Loum Tchaouna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je primirje na terenu, ali ni ono nije dugo trajalo, budući da je u 36. minuti novi pogodak za Lazio, a nakon sjajne timske akcije, ponovno postigao Felipe Anderson. Do kraja susreta nismo gledali bajan nogomet, ali Lazio je ipak stigao do još jednog pogotka, strijelac kojeg je u 87. minuti bio Danac Gustav Isaksen.

Lazio se ovom pobjedom približio šestoplasiranoj Atalanti na samo jedan bod zaostatka, ali momčad iz Bergama ima i dvije utakmice manje odigrane. Iako je pokrenuo akciju za jedini večerašnji pogodak svoje momčadi, Bradarić se uklopio u sivilo Salernitane, koja je i dalje posljednja na ljestvici sa svega 15 osvojenih bodova.

Komentari

Povezano