Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Turci na ljeto kupuju u Hrvatskoj

Nekoliko različitih sportskih medija preneslo je posljednjih dana vijesti koje kažu da će turski velikani ovoga ljeta tržiti hrvatske igrače! Prije svega se to odnosi na prošlogodišnjeg prvaka Trabzonspor, kojem ove sezone ne ide tako dobro, te su slijedom tih događaja i pristupili trenerskoj smjeni, te je njihovu klupu nedavno preuzeo Nenad Bjelica.

Trabzonspor i Bjelica tako planiraju dovesti čak 8 igrača na ovo ljeto, a veliku brojku u rubrici dolazaka trebao bi pratiti i istovjetni broj odlazaka. Bjelica želi nove igrače na objema bekovskim pozicijama, te po jednog novog stopera, srednjeg veznog, krilo i napadača. Za napadačku poziciju trenutno je na vrhu šoping liste Bruno Petković, napadač Dinama. Petković će ovog ljeta napuniti 5 godina mandata u zagrebačkim Modrima, te se cijele sezone šuška o njegovom potencijalnom odlasku, nedostatku ozbiljne udavače usprkos (do sada!). Petkoviću ugovor ističe na ljeto 2024., te će u slučaju odluke o neproduljivanju istog, Dinamo svakako gledati k potencijalnoj prodaji već ovog ljeta, kako bi nešto na igraču i utržio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Petkovića, za Trabzon su se vezivali i Ukrajinac Artem Dovbik, nadapač Dnipra-1, kao i još jedno lice koje i dalje vezujemo uz Modre – Mislav Oršić! Ipak, prema posljednjim informacijama ovaj dvojac neće potpisati za tursku momčad, Dovbik zbog ohlađenog interesa, dok se Oršić trenutno smatra preskupom opcijom.

Drugi klub koji se interesira za naše igrače jest turski Fenerbahçe, čiji se interes za hrvatsku i Dinamovu “jedinicu” Dominika Livakovića već plasirao u javnost ove zime. Ipak, do transfera nije došlo, no posljednje informacije kažu kako su Fenerovi predstavnici održali sastanak s Dinamovima, te kako je transfer u turskog velikana samo pitanje vremena. I u ovom se slučaju radi o transferu koji se već dugo najavljuje, jer Livakoviću, kao i Petkoviću, svakako treba novi izazov te prilika za igrački iskorak.

Komentari

Povezano