Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Tužne vijesti iz SAD-a; preminula bivša NFL zvijezda

Šokantne vijesti su u ponedjeljak osvanule na američkim naslovnicama. Bivša NFL zvijezda Vontae Davis pronađen je mrtav u svojoj kući na Floridi u 35. godini života, a razlog smrti još nije poznat.

Davis, koji je igrao na poziciji cornerbacka, zadnji put je nastupio u NFL-u 2018. godine za momčad Buffalo Billsa za koje je odigrao svega dvije utakmice. Nažalost, navijači Billsa će Davisa ponajviše pamtiti po njegovoj kontroverznoj odluci da u 2. kolu protiv Los Angeles Chargersa pri nepovoljnom rezultatu 28:6 napusti utakmicu i uputi se prema svlačionici te na koncu završi svoju karijeru. Nakon posljednje utakmice Davis je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nisam ovako zamišljao povlačenje iz NFL-a. U svojoj 10. sezoni, radio sam ono za što je moje tijelo programirano: pripremiti se za igru ​​na dan utakmice. Pretrpio sam više operacija i prošao kroz mnogo različitih ozljeda tijekom svoje karijere, a u posljednjih nekoliko tjedana ovo je bio još jedan izazov za moje tijelo. Danas na terenu, stvarnost me brzo i snažno pogodila i rekla više ne bi trebao biti na terenu.”

Vontae Davis

Unatoč tome, Davis, kojeg su Miami Dolphinsi izabrali 29. na draftu 2009. godine će najviše ostati zapamćen po svojoj vrsnoj ulozi koju je igrao 6 godina u Indianapolis Coltsima. Izvrsna igra za tad kompetentne Coltse omogućila mu  je nastup na dva Pro Bowla. U svojih 10 sezona Davis je zabilježio 22 interceptiona i isforsirao tri fumblea.

Komentari

Povezano