Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U dramatičnoj nadoknadi Litva i Crna Gora remizirali

Drugu utakmicu u ranijem terminu igrale su u sklopu grupe G Litva i Crna Gora. U dobroj utakmici činilo se kako je Crna Gora Kasnim pogotkom Stefana Savića došla do pobjede, ali je Litva u 94. minuti došla do boda.

Najbolju priliku u prvom dijelu propustila je Litva u 23. minuti. Tada je Gvidas Gineltis za nekoliko centimetara promašio gol iz dobre pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to jedino veće uzbuđenje u nogometom siromašnom prvom dijelu. Stoga su oba izbornika mijenjali odmah na početku drugog poluvremena.

Uspjela je Crna Gora povesti u 57. minuti. Tada je Nikola Krstović lijepo pospremio precizni ubačaj Dritona Camaja. Ipak, javio se VAR koji je poništio gol zbog zaleđa.

Nešto manje od 15 minuta kasnije, Litva je povela. Fedor Černych je odložio loptu za Gytisa Paulauskasa koji zabija za vodstvo domaćina.

U 78. minuti Crna Gora je uspjela izjednačiti. Ponovno je na pravom mjestu bio Krstović kojemu je odličnu loptu poslao Adam Marušić. Ovoga puta sve je bilo čisto i Crna Gora je izjednačila rezultat.

Minutu prije kraja Crna Gora dolazi do preokreta. Stevan Jovetić je bio najviši nakon kornera i prebacio je loptu do Savića koji je uspio ugurati loptu u gol.

Kada se činilo kako je Crna Gora došla do važne pobjede, ukazao se Černych. On je na asistenciju Justasa Lasickasa spasio bod domaćinima u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Komentari

Povezano