Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U dvoboju hrvatskih kapetana, Pašalić bolji od Tudora

Veliku privilegiju za hrvatski nogomet imali su gledatelji prilike vidjeti u dvoboju poljskog Rákowa i Atalante u sklopu 6. kola Europske lige i skupine D, jer prije početka utakmice pozdrave su izmjenili bivši Hajdukovci i trenutni i bivši reprezentativac, Mario Pašalić i Fran Tudor.

Zanimljivo, Pašalić i Tudor nisu nikada zaigrali zajedno u Hajduku niti u hrvatskoj seniorskoj reprezentaciji, učinili su to tek u tri navrata u U21 reprezentaciji i to u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Španjolske (poraz 2:3), San Marina (pobjeda 4:0) i Rusije (poraz 3:4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 90 minuta igre, dvoboj je s visokih 4:0 pripao gostima na pogon dvostrukog strijelca Luis Muriela, kojem su se pridodali još Giovanni Bonfanti i Charles De Ketelaere.

Pašalić je odigrao svih 90 minuta na poziciji središnjeg veznog igrača, dok je Tudor ovog puta igrao na poziciji lijevog stopera u sustavu s trojicom obrambenih igrača i nije mogao puno napraviti protiv kvalitetnijeg protivnika. Ante Crnac u igru je ušao u 62. minuti, dok Zorana Arsenića nije bilo zbog ozljede.

Ovim rezultatom austrijski Sturm Graz je, usprkos porazu 3:0 kod Sportinga, osvojio treće mjesto i nastavlja natjecanje u Konferencijskoj ligi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano