Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U finalu Cincinnatija Alcaraz i Đoković

Prvi nositelj i trenutno najbolji igrač svijeta Carlos Alcaraz pobijedio je s 2:1 u setovima Poljaka Huberta Hurkacza u polufinalu ATP 1000 turnira u Cincinnatiju.

Poslije 2 sata i 18 minuta igre, Alcaraz je slavio rezultatom 2:6, 7:6 i 6:3, u meču u kojem su oba igrača držala svoj servis i branila break lopte, pri čemu je Hurkacz uspio spasiti njih čak 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, sva četiri Alcarazova meča na turniru su otišla u 3 seta, no Španjolac je mentalno i fizički odlazio kao pobjednik iz svakog od njih te će večeras imati prilike na njemu slaviti po prvi puta u karijeri.

S druge strane, Novak Đoković je također uz ponešto problema, na kraju slavio rezultatom 7:6, 7:5 protiv Alexandra Zvereva poslije 2 sata i 4 minute igre.

Đoković je na terenu proveo manje vremena od Alcaraza, rješavajući sve protivnike u 2 seta pri čemu je u prvom meču protiv Davidovicha-Fokkine dobio predajom protivnika u drugom setu.

Bit će ovo četvrti međusobni susret dvaju najboljih igrača svijeta, a Alcaraz trenutno u njima vodi s 2:1. Pobjedu je upisao na ATP 1000 turniru u Madridu prošle godine (6:7, 7:5, 7:6) te u nevjerojatnom wimbledonskom finalu u lipnju (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4), dok je Đoković do svoje jedine pobjede stigao na ovogodišnjem Roland Garrosu u polufinalu (6:3, 5:7, 6:1, 6:1).

Od 22:30h nas na tvrdoj podlozi Lindner Family Tennis centra u Masonu, gradiću 35 km udaljenom od Cincinnatija, čeka najbolje što svjetski tenis u ovom trenutku može ponuditi.

Komentari

Povezano