Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vrgorac svladao Crnicu u ludoj utakmici u Domu sportova

Predzadnja utakmica trećeg kola SuperSport HMNL-a je pripala igračima Vrgorca i Crnice. Susret je počeo u 18 sati u punoj dvorani Doma sportova u Vrgorcu te su gledatelji imali što za vidjeti.

Gosti su dobro ušli u susret te su propustili nekoliko prilika, ali Vrgorac je prvi postigao pogodak. U sedmoj minuti Duško Martinac pronalazi Josipa Sesara na drugoj stativi koji s lakoćom zabija pored nemoćnog Luketina za 1:0 što je bio konačni rezultat u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odmora je uslijedilo deset minuta punih događanja. U 25. minuti je nakon ubačaja Ivana Grbavca iz prekida sjajan pogodak postigao Marko Gašpar za 2:0. Prednost od dva pogotka razlike je bila kratkog vijeka jer su odmah s centra gosti kreirali akciju koju je završio Antonio Perić za 2:1. Nedugo nakon Crnica dobiva kazneni udarac i priliku da izjednači rezultat. Radić je izveo penal, ali njegov udarac je išao ravno u vratara Poračanina koji brani udarac.

U 29. minuti Crnica ostaje s igračem manje što je Vrgorac objeručke prihvatio. Na desnoj strani je stvoren višak te je Josip Sesar u kaznenom prostoru pronašao Josipa Boškovića koji postiže pogodak za 3:1. Četiri minute kasnije Martinac upisuje drugu asistenciju kada ubačajem pronalazi Gašpara koji postiže svoj drugi pogodak na susretu za 4:1.

Posljednjih šest minuta su gosti igrali s golman – igračem te su postigli pogodak u 35. minuti kada je Nikola Pavić ostao nečuvan na lijevoj strani terena pa je zabio za 4:2. Međutim, nade gostiju su ubrzo ugašene jer je u 38. minuti Marko Gašpar postigao svoj treći pogodak na susretu za konačnih 5:2 i veliko slavlje domaćih.

Ovo je Vrgorcu prva pobjeda u novoj sezoni te sada imaju pet bodova nakon tri odigrane utakmice. S druge strane, Crnica dalje ima nula bodova na svom kontu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano