Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U okršaju večeri Pacersi svladali Buckse

Jedan od najiščekivanijih dvboboja NBA večeri definitivno je bio onaj između Milwaukee Bucksa i Indiana Pacersa. Bucksi su ušli u susret kao favoriti, no ove sezone su im Pacersi već zadavali probleme.

Bucksi su na svom terenu solidno otvorili utakmicu i držali vodstvo. Ni jedna ni druga momčad nisu bile previše šuterski raspoložene i dosta su se oslanjale na ulaze u rekete i slobodna bacanja, kojih smo mogli vidjeti čak 64.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannis Antetokounmpo je došao do triple-doublea postigavši 30 poena, 18 skokova i 11 asistencija, no podrška, osobito od Damiana Lillarda, je izostala. Nova zvijezda Bucksa upisala je 13 poena s katastrofalnim učinkom iz igre od 19 % (3/16).

Pacersi su u zadnjoj četvrtini došli do vodstva i zadržali ga do samog kraja, a glavna zvijezda je opet bio sjajni Tyrese Haliburton. Upisao je 26 poena, devet skokova i 11 asistencija i samo potvrdio svoju izvrsnu formu. Prijeko potrebnu pomoć dobio je u liku Bennedicta Mathurina koji je s klupe pridodao 25 poena i 11 skokova.

Uz izniman doprinos s klupe uspjeli su Pacersi učiniti nešto nevjerojatno – pobijediti Milwaukee gađavši tricu mizernih 14%. Ipak, ni oni nisu bili sjajni sa svega 25%.

Komentari

Povezano