Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U Serie A danas nastupilo čak šest Hrvata; jedan je i debitirao

U tri susreta nedjeljnog programa 15. kola talijanske Serie A nastupila su čak šestorica hrvatskih nogometaša, uz naravno trenera Ivana Jurića na klupi Torina, koji je odigrao 0:0 na gostovanju kod Frosinonea.

Upravo na toj utakmici, u kojoj je za Torino 67 minuta na terenu proveo Nikola Vlašić, debitirao je Karlo Lulić, 27-godišnji nekadašnji talent hrvatskog nogometa, koji je u igru kod Frosinonea ušao u 72. minuti. Bio je to dakle njegov prvi nastup u najjačem rangu talijanskog nogometa, dok u kupu ima tri te u Serie B 20 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu dana Monza, za koju je Mirko Marić u igru ušao u 56. minuti, je s 1:0 svladala Genou. Jedini strijelac na utakmici bio je Dany Mota u 83. minuti, a gostujući kapetan Milan Badelj na terenu je proveo čitav susret. Domaćini su ovom pobjedom ušli u gornju polovicu ljestvice, na 9. mjesto s 21 osvojenim bodom, dok Genoa ostaje 15. s isto toliko bodova.

Cijeli susret za Salernitanu odigrao je Domagoj Bradarić, a njegova je momčad stigla do devetog poraza ove sezone, izgubivši kod kuće od Bologne za 2:1. Dvostruki strijelac za goste bio je sjajni Nizozemac Joshua Zirkzee već nakon 20 minuta igre, a pogodak nade za Salernitanu zabio je Simy u 75. minuti. Za Bolognu je vrlo dobru utakmicu do 81. minute odigrao Nikola Moro, a upisao je tri udarca, čak 57 točnih od 58 upućenih dodavanja, po jednu otklonjenu opasnost te točnu dugu loptu iz jednog pokušaja.

Komentari

Povezano