Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U slučaju prolaska u polufinale, čekaju ih novčane nagrade, ali i najnoviji iPhoneovi

Nakon dana pauze, Afrički kup nacija nastavlja se ogledima osmine finala, u kojima se od 18h sastaju Nigerija i Angola, a od 21h DR Kongo i Gvineja.

Zanimljivo bi moglo biti u prvom od navedenih ogleda, jer igrači Angole već su, osim sportske motivacije i zadovoljštine što su izbacili južne susjede Namibijce u osmini finala, dobili i onu nešto ugodniju za džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo se iskazao sponzor UNITEL, telekomunikacijska tvrtka, koja će svakom od igrača pokloniti iPhone 15. Nakon njih, angolska banka Banco Keve svakom je igraču obećala uplatiti 6.000 $, a u slučaju da prođu i Nigerijce, svaki će igrač dobiti i dodatnih 9.600 $.

Poučeni primjerom telekomunikacijske tvrtke i banke, i Social EP, angolska tvrtka koja se bavi dijamantima, obećala je kako će i oni u slučaju da Angolci dobiju Nigerijce, cijeloj reprezentaciji uplatiti 250.000 $.

Očekuje se da će ovo biti posebna motivacija za igrače reprezentacije koja je trenutno 117. na FIFA-inoj ljestvici, a najveći uspjeh na Afričkom kupu nacija je plasman u četvtfinale, dok je općenito najveći uspjeh definitivno plasman na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine.

Komentari

Povezano