Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U Umagu predstavljeno hrvatsko domaćinstvo Davis Cupa u Splitu

U prostorijama Plava Laguna Croatia Open u Umagu održana je press konferencija za novinare povodom domaćinstva skupine Davis Cupa u kojoj će Hrvatska od 12. do 17. rujna ove godine u Splitu ugostiti reprezentacije SAD-a, Finske i Nizozemske.

Podsjećamo, Hrvatska je jedan od četiri domaćina turnira prvog kruga završnice prije velikog finala u Malagi na kojeg će se plasirati dvije najbolje reprezentacije iz svake grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali domaćini prvog kruga su još i Bologna u kojoj će se igrati mečevi između Kanade, Italije, Švedske i Čilea, Manchester s Australijom, Velikom Britanijom, Francuskom i Švicarskom te Valencia sa Španjolskom, Srbijom, Češkom i Južnom Korejom.

Prisutnim novinarima obratili su se predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, izbornik Davis Cup reprezentacije Vedran Martić te predstavnici Hrvatske turističke zajednice i samog Davis Cupa, istaknuvši zadovoljstvo činjenicom da će Split nakon 13 godina ugostiti mečeve hrvatske Davis Cup reprezentacije.

Kako je objasnio izbornik Martić, stanje s koljenom Marina Čilića ide na bolje, a magnetska rezonanca je pokazala kako ozljede nema. S obzirom na to, izbornik se nada da će Čilić stoga biti spreman za tvrdu podlogu dvorane na Gripama i pomoći reprezentaciji u borbi za prva dva mjesta skupine.

Komentari

Povezano