Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

U utakmici s dva različita poluvremena, Stuttgart i Leverkusen remizirali

Derbi 14. kola Bundeslige odigrali su Stuttgart i Bayer Leverkusen. Nakon sinoćnjeg kiksa Bayerna, Stuttgart je ovu utakmicu vidio kao priliku da se priključi vrhu, a Leverkusen da se dodatno odvoji od pratnje. U utakmici gdje je Stuttgart bio bolji u prvom, a Leverkusen u drugom dijelu na kraju je završilo 1:1.

Stuttgart je u prvom dijelu nadigrao goste iz Leverkusena kao nitko prije njih. No, ponajviše zahvaljujući sjajnom Lukášu Hradeckom gosti su uspjeli zadržati nulu sve do 40. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Chris Führich dočekao loptu u sredini i doveo Stuttgart u zasluženo vodstvo. S tim rezultatom se i otišlo na predah, a u redovima domaćina su mogli žaliti što nisu stvorili konkretniju prednost.

Leverkusen se sabrao te su u nastavak ušli puno bolje. Tako su već nakon dvije minute nastavka došli do poravnanja. Nakon brze akcije Victor Boniface je vratio povratnu loptu za Floriana Wirtza koji zabija svoj četvrti pogodak ove sezone.

Utakmica je nakon toga ušla u mirnije vode te nije bilo toliko prilika kao u prvom dijelu. Ostalo je tako 1:1 što je na temelju svega viđenog vjerojatno i najpošteniji rezultat. Najzadovoljniji ovim rezultatom će biti Bayern koji će sada lakše prebroditi svoj kiks.

Komentari

Povezano