Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Učinak karijere: Raphinha je odličnom predstavom protiv Almeríje prvi put stigao do ovakvog niza

Tri utakmice u nizu Barcelona nije uspjela stići do pobjede, a onda je protiv Almeríje u 18. kolu La Lige napokon stigla do sva tri boda. Bio je to jako važan dvoboj za Xavijevu momčad, a u susretu u kojem su stvorili i promašili pregršt izglednih prilika na kraju su slavili rezultatom 3:2.

Jedan od najboljih pojedinaca bio je strijelac za prvi i asistent za drugi pogodak na susretu, Raphinha. U 33. minuti nakon udarca iz kuta glavom je pucao Ronald Araújo, a brazilski krilni igrač bio je prvi na odbijenoj lopti i postigao svoj treći gol ove sezone. Kasnije je još asistirao dvostrukom strijelcu Sergiju Robertu čime je stigao do četvrte asistencije odnosno do pet izravnih sudjelovanja za gol u posljednje četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinak je to kojeg nikada do sada nije uspio ostvariti. Naime, Raphinha je na svakom od posljednja četiri susreta upisao gol ili asistenciju što mu je najdulji takav niz u karijeri. Uz to, na utakmici protiv Almeríje uputio je čak sedam ključnih dodavanja i osam točnih centaršuteva, a prema Sofascoreu bio je najbolje ocijenjeni igrač utakmice.

Komentari

Povezano