Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Udinese na čelu Serie A, Lazio svladao Veronu

Ponedjeljak nam je donio dva susreta Serie A, kojima je zaključeno 4. kolo, a posve neočekivano s obzirom na najave s početka sezone, na čelu kolone se nakon njega našlo Udinese današnjom pobjedom kod Parme.

Susret u gradu pršuta i sira započeo je sjajno za domaćine, koji su već u 2. minuti imali vodstvo pogotkom Enrica Del Prata, a na poluvrijeme otišli s 2:0 pogotkom Ange-Yoana Bonnya u 43. minuti. Preokret je gostiju iz Udina krenuo u 49. minuti udarcem glavom Lorenza Lucce, a zanimljivo da su sva tri pogotka postigli nakon centaršuteva s lijeve strane. Sljedeća dva postigao je Florian Thauvin u 68. i 77. minuti, a pet minuta ranije Parma je ostala s igračem manje na terenu, budući da je crveni karton u svome debiju u žutom dresu zaradio Mandela Keita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Udinesea tako su stigli do treće ovosezonske pobjede i s 10 su osvojenih bodova trenutno vodeća momčad Serie A, što im polazi za rukom prvi puta nakon sezone 2011./2012. kada su poslije sedam odigranih kola skupili 15 bodova.

U drugom današnjem susretu Lazio je s 2:1 svladao Veronu, a sve važno vidjeli smo u prvih 20 minuta. Već nakon pet Boulaye Dia dovodi rimski klub u vodstvo, dvije minute kasnije izjednačuje Casper Tengstedt, dok Taty Castellanos pogotkom nakon kornera u 20. minuti postavlja konačan rezultat i donosi Laziju drugu ovosezonsku pobjedu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano