Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UEFA odredila suca za odlučujuću utakmicu Hrvatske protiv Italije

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak igra odlučujuću utakmicu protiv Italije za odlazak u nokaut fazu Europskog prvenstva. Azzurri će imati zadatak izboriti pozitivan rezultat, dok Vatreni imaju imperativ pobjede ako ne žele turneju u Njemačkoj završiti već u grupnoj fazi.

Ulozi će biti itekako veliki, a pravdu će na susretu dijeliti Nizozemac Danny Makkelie. Pomoćni suci bit će mu Nizozemci Hessel Steegestra i Jan de Vries, četvrti sudac Serdar Gozubuyuk, VAR sudac Rob Dieperink, dok će AVAR suce činiti nizozemsko-njemačka kombinacija Pol van Boekel i Bastian Dankert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnji Makkelie Vatrenima je već sudio u odlučujućem susretu, bilo je to na kvalifikacijskoj utakmici protiv Rusije u Splitu, kada je Hrvatska 1:0 trijumfom osigurala Svjetsko prvenstvo u Katru, gdje su izabranici Zlatka Dalića u konačnici osvojili brončano odličje.

Ovo će mu biti drugi nastup na ovogodišnjem Euru, do sada je pravdu dijelio u 2:0 pobjedi Njemačke nad Mađarskom, za koju je predstavu zaradio oštre kritike iz mađarskog tabora.

Komentari

Povezano