Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UFC 292: O’Malley nokautirao Sterlinga i postao prvak bantam kategorije

U ranojutarnjim satima je održana UFC 292 priredba u Bostonu. Glavna borba večeri je bila za pojas bantam kategorije između Aljamaina Sterlinga i  Seana O’Malleya.

Sterling je bio bolji borac u prvoj rundi, ali u drugoj dolazi do potpunog preokreta. Na otvaranju druge runde je O’Malley fantastično desnim direktom kontrirao Sterlinga i bacio ga u knockdown. Sean je ovu prekrasnu kontru nastavio s ground and pound udarcima i slavio prekidom u drugoj rundi te postao novi UFC prvak bantam kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe je O’Malley prozvao Chita Veru te izrazio želju da se borbi protiv njega idući put kad uđe u oktagon. Vera se borio na istoj priredbi te jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 30-27, 29-28) svladao Pedra Munhoza. Ovo bi bila druga borba između O’Malley i Vere; u prvoj je Chito slavio tehničkim nokautom nakon što je O’Malley ozlijedio nogu. To je bio prvi poraz O’Malleya u profesionalnoj karijeri te od te borbe postoji rivalstvo između ova dva borca.

U sunaslovnoj borbi večeri su snage odmjerile prvakinja Zhang Weili i Amanda Lemos u borbi za titulu žensnke slamka kategorije. Zhang je u potpunosti dominirala borbom te na kraju zasluženo slavila jednoglasnom odlukom sudaca 50-43, 50-44 i 49-45.

Od ostalih borbi, vrijedi izdvojiti pobjede Iana Garryja nad Neilom Magnyjem te Brada Tavaresa nad Chrisom Weidmanom. Oba borca su slavili jednoglasnom odlukom sudaca.

Komentari

Povezano