Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UFC 310 će imati dvije borbe za titulu i povratak Nicka Diaza

Legenda MMA sporta Nick Diaz će se ponovno boriti u UFC-u. Tu vijest je službeno potvrdio predsjednik najpopularnije MMA organizacije Dana White koji je rekao da će se stariji brat Diaz boriti na UFC 310 priredbi u Las Vegasu.

Taj event je na rasporedu 7. prosinca, a protivnik će mu biti Vicente Luque. Ova borba je originalno trebala biti u kolovozu te je White bio pesimističan da će se borba dogoditi ove godine, ali u prosincu ćemo ipak gledati Diaza u oktagonu po prvi put nakon 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se Diaz borio protiv Robbiea Lawlera te je upisao poraz. Borba protiv Luquea će biti u welter kategoriji (do 77 kilograma). U kolovozu je bio plan da ova borba bude na pet rundi, ali Amerikanac i Brazilac će se u Las Vegasu boriti maksimalno tri runde.

Na istoj priredbi će biti i dvije borbe za titulu. Belal Muhammad će po prvi put braniti pojas prvaka u welter kategoriji, a protivnik mu je treći izazivač kategorije Shavkat Rakhmanov. Prvak muha kategorije (do 57 kilograma) Alexandre Pantoja će svoj pojas braniti protiv Kaia Asakure kojem će to biti UFC debi.

Komentari

Povezano