Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UFC Singapur: Holloway nokautirao Korean Zombiea koji se umirovio nakon borbe

U moru sportskih događanja, ispod radara je prošla UFC Fight Night priredba koja se održala u Singapuru. Glavna borba je bila između bivšeg prvaka perolake kategorije Maxa Hollowaya i Chan-sun Junga, poznatijeg kao The Korean Zombie.

Holloway je ušao u oktagon kao veliki favorit te je tu ulogu i opravdao. Korean Zombie je došao s namjerom da ovo bude otvorena borba, ali Holloway je pokazao da je bolji udarač te nekoliko puta uzdrmao Junga u prve dvije runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 3. rundi je Holloway došao do impresivnog “walk-off” nokauta kada je desnim krošeom kontrirao Korean Zombia. Legendarni Jung je nakon proglašenja pobjednika ostavio rukavice u octagonu te najavio odlazak u mirovinu. Korean Zombie odlazi u mirovinu s omjerom od 17 pobjeda i 8 poraza. U UFC-u je proveo 12 godina te se dva puta borio za titulu u perolakoj kategoriji.

Od ostalih borbi, vrijedi izdvojiti pobjede Anthony Smitha nad Ryan Spannom, Giga Chikadzea protiv Alexa Caceresa i Erine Blanchfield protiv Taile Santos. Sve tri borbe su trajale 15 minuta te su pobjede ostvarene odlukom sudaca.

Komentari

Povezano