Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UFC Vegas 89: Namajunas svladala Ribas, Severino u debiju ugrizao protivnika (VIDEO)

Sinoć je u UFC Apexu održana priredba koju su predvodili osma izazivačica u ženskoj muha kategoriji Amanda Ribas te bivša prvakinja slamka kategorije Rose Namajunas kojoj je ovo bila druga borba u muha kategoriji; u prvoj je izgubila od Manon Fiorot.

Namajunas nije dozvolila sebi da ponovno upiše poraz te je kroz 25 minuta borbe Ribas nije značajnije ugrozila. “Thug Rose” je na kraju slavila jednoglasnom odlukom sudaca: 49-46, 49-46, 48-47.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, glavna tema večeri je borba između UFC debitanta Igora SeverinaAndrea Lime. Severino je na bizaran način izgubio borbu; naime, u drugoj rundi je diskvalificiran jer je ugrizao protivnika za ruku. Neobjašnjiv potez Severina odmah je prekidom sankcionirao sudac dvoboja Chris Tognoni, a predsjednik UFC-a Dana White odmah je Brazilcu uručio otkaz ugovora.

Ako ste frustrirani i želite izlaz iz borbe postoji mnogo načina kako to možete napraviti, ali najgore što možete napraviti je ugristi svog protivnika. Sada će Severino dobiti otkaz i izgubiti najbolju priliku u svom životu”, rekao je predsjednik organizacije Dana White koji je Limi dao “bonus za ugriz” od 25 tisuća dolara. Međutim, White je udvostručio taj iznos kada je Lima ugriz odlučio ukrasiti tetovažom (“I got f*cking bit bonus“), što je odušelivo Whitea pa je predsjednik UFC-a odlučio dati 50 tisuća dolara Brazilcu.

Severinov nevjerovatan potez možete pogledati OVDJE.

Foto: Dana White Instagram Story
Komentari

Povezano