Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ukić o hrvatskoj košarci: „Sapunica na prvom, a mi na drugom programu“

Nakon dugo vremena hrvatski košarkaši su tema razgovora u pozitivnom smislu. Sjajnom predstavom svladali su Sloveniju u kvalifikacijama za Olimpijske igre uz prijenos na RTL-u 2, a stručni sukomentator bio je Roko Leni Ukić.

Bivši reprezentativac zaista se sjajno snalazi u ovoj ulozi, a redovito je prenosio ABA i NBA ligu tijekom prethodne sezone. Sada je usred prijenosa govorio o statusu hrvatske košarke nakon niza neuspjeha zadnjih godina, a osvrnuo se i na TV kuću za koju komentira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristit ću jednu priliku pa ću reći da smo podcijenjeni i u tom segmentu. S razlogom smo podcijenjeni jer dugo smo bili nigdje. Evo, mi danas imamo priliku biti na drugom programu tijekom našeg prijenosa, a na prvom je slovenska sapunica, je li tako? Sve je to rezultat onoga što se događalo zadnjih šest, sedam godina u hrvatskoj košarci.

Podsjetimo, Hrvatska danas od 16 sati i 30 minuta igra drugo kolo protiv Novog Zelanda. Samo će pobjednik turnira, na kojem su u drugoj skupini Grčka, Dominikanska Republika i Egipat, ostvariti plasman na Olimpijske igre.

Komentari

Povezano