Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Umornom Zadru pobjeda kod Dinama

Unatoč tome što su prije dva dana igrali produžetak u Laktašima kod Igokee, košarkaši Zadra uspjeli su odoliti neugodnoj momčadi Dinama i slaviti u Draženovom domu u jedinoj nedjeljnoj utakmici 10. kola FAVBET Premijer Lige.

Za to su pak trebali puni angažman Luke Božića, koji večeras nije izlazio s parketa, te veliku minutažu ostatka prva petorke. Dinamo je prvi poveo na utakmici, ali sljedećih je 20-ak minuta Zadar bio ta momčad koja je dominirala parketom pod Ciboninim tornjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo otvara drugo poluvrijeme serijom 11:2 i nakon četiri minute igre u nastavku dolazi do vodstva 50:45, da bi gosti vratili svoje vodstvo serijom 10:3 te su do kraja susreta uspjeli obraniti sve Dinamove pokušaje da se ponovno vrate u vodstvo.

Do konačnih 78:65 Zadrane je predvodio Božić s 21 poenom, 15 je dodao Marko Ramljak, dok su po 14 koševa za Dinamo ubacili Karlo Mikšić i Ivan Novačić. Bila je ovo 16. uzastopna prvenstvena pobjeda košarkaša Zadra, dok su Dinamovci upisali treći poraz u ovoj sezoni domaćeg prvenstva, sva tri od ABA ligaša.

Komentari

Povezano