Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Unatoč blijedoj partiji, Manchester United je svladao Wolvese golom Varanea

Večeras je odigrana posljednja utakmica prvog kola Premier lige. Na Old Traffordu su odmjerili snage Manchester United i Wolverhampton.

Kod Manchester Uniteda su od prve minute počeli nova pojačanja Mason Mount i Andre Onana. S druge strane, gosti su došli na Old Trafford s novim trenerom Garyjem O’Neilom kojem je ovo bio debi na klupi „Vukova“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je u ovom susretu bio veliki favorit, ali momčad Erika ten Haga nije pružila uvjerljivu partiju. „Crveni vragovi“ su dominirali posjedom u prvom poluvremenu, ali nisu ozbiljnije zaprijetili gostujućem vrataru Joseu Sa. Najbolje prilike u prvih 45 minuta je imao Marcus Rahsford u 11. i 38. minuti.

Na početku drugog poluvremena su gosti imali odličnu priliku za vodstvo kada je Matheus Cuhna pogodio vratnicu. U 72. drugoj minuti je Wolverhampton imao novu priliku iz kontranapada, ali Pedro Neto nije uspio matirati Andrea Onanu.

Unatoč prilikama gostiju, Manchester United je došao do vodstva u 76. minuti kada je Aaron Wan-Bissaka ubacio Raphaelu Varaneu koji je glavom postigao gol za 1-0. Do kraja susreta je bila prava opsada na gol Manchester Uniteda te se kao igrač utakmice istaknuo Andre Onana koji je večeras prikupio šest obrana.

Gosti na kraju nisu uspjeli zabiti izjednačujući pogodak te je Manchester United slavio 1-0. Wolvesi imaju za čime žaliti jer su u drugome dijelu bili bolji suparnik. S druge strane, navijači Manchester Uniteda ne mogu biti zadovoljni s ovim rezultatom s obzirom na ambicije i ulaganja u ovu momčad.

Komentari

Povezano