Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Unatoč suspenziji, HSV ponudio Vuškoviću novi ugovor

Prošlo je dva tjedna od presude zbog koje je hrvatski nogometaš Mario Vušković zbog dopinga izbačen iz nogometa. Unatoč presudi, njegov klub HSV je odlučio još jednom pokazati kako daje podršku 22-godišnjem stoperu.

Naime, aktualni ugovor (koji je trajao do kraja ove seozone) je raskinut, ali klub iz Hamburga je na svojim stranicama objavio da je Vušković “bio, jest i bit će” dio njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su mu ponudili novi ugovor koji starta 2026. godine, kada bi se bivši igrač Hajduka trebao vratiti na teren. Ugovor i detalji bit će uvelike vezani uz Marijev učinak, navode iz kluba, svjesni da ne znaju kako će četverogodišnja zabrana utjecati na kvalitetu njegovih igara. Već ranije je upravni odbor kluba, uz podršku nadzornog odbora i dioničara, donio odluku da neće tražiti ikakvu kompenzaciju od igrača ili raskinuti ugovor na njegovu štetu.

Cijelu stvar je prokomentirao i Vušković koji je rekao:

Učinit ću sve što mogu da se vratim bolji nego ikada. HSV je za mene puno više od poslodavca ili kluba, kao što je pokazao nedavni iznenadni posjet suigrača i osoblja Splitu.

Mario Vušković, HSV
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano