Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

United upisao prvi poraz godine, Villa svladala Forest

U 26. kolu engleske Premier lige su se od 16:00 igrale četiri utakmice. Ona koja je plijenila najviše pažnje je utakmica između Manchester Uniteda i Fulhama u kojoj je domaća momčad poražena čime joj zaustavljen niz dobrih rezultata.

Napad Uniteda je bez Rasmusa Hojlunda doživio neke preinake pa smo tako u špici vidjeli Marcusa Rashforda dok je jednu od krilnih pozicija po prvi puta zauzeo mladi Omari Forson. U prvom poluvremenu taj napad nije kreirao mnogo, tek dva udarca u okvir gola koliko ih je imao i Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 65. minuti je Fulham došao do vodstva kada je Calvin Bassey nakon kornera probio Andrea Onanu pucavši u gornji dio mreže, no u 89. minuti je United ipak mislio kako će zadržati niz neporaženosti kada je Harry Maguire pospremio odbijanac nakon obrane Bernda Lena.

Sudac je pokazao devet minuta nadoknade, a u 97. je Adama Traore povukao jedan dribling i izbacio nekoliko igrača Uniteda nakon čega je uposlio Alexa Iwobija. Nigerijac je naciljao bliži kut Onane i pogodio za veliku pobjedu Fulhama od 2:1 na Old Traffordu.

Aston Villa je vezala drugu pobjedu zaredom uz sjajnu partiju Douglasa Luiza. Svladali su ovaj put Nottingham Forest s 4:2. Nakon pogotka za 1:0 Ollieja Watkinsa, Luiz je zabio drugi i treći gol Ville. Moussa Niakhate je smanjio na 3:1 krajem poluvremena, a Morgan Gibbs-White je u 48. minuti doveo svoju momčad i na korak do izjednačenja golom za 3:2. U 61. minuti je ipak zabio Leon Bailey za 4:2 i time otklonio sumnje o pobjedniku susreta.

Uz te dvije utakmice smo vidjeli i remi Brightona i Evertona rezultatom 1:1 te visoku pobjedu Crystal Palacea nad Burnleyjem od 3:0.

Komentari

Povezano