Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

United zabio u 96. minuti i uspio prosuti pobjedu

U 30. kolu engleske Premier lige je Manchester United gostovao kod Brentforda. Ekipa Thomasa Franka je u katastrofalnoj formi te su do ove utakmice upisali pet poraza i jedan remi u proteklih šest utakmica.

United se zbog toga nadao pobjedi, a i nedavni susreti protiv Liverpoola i Evertona u kojima su slavili su im dali za pravo da vjeruju u pozitivan rezultat kod ovakvog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje na terenu je pak bilo drastično drugačije jer je Brentford u prvom poluvremenu uputio čak 14 udaraca, a u drugom 17. United ih je pak imao 11 u oba.

United je tako postao klub koji je dozvolio najviše udaraca protivnika u 2024. godini te je bilo nevjerojatno gledati kako niti jedan udarac Brentforda ne pogađa gol. Umjesto domaćina, United je bio taj koji je poveo i to u 96. minuti kada je gol zabio zaboravljeni Mason Mount.

Srećom po Brentford pravda je ipak zadovoljena pa je tako u 99. minuti Ivan Toney sjajno prihvatio loptu u kaznenom prostoru i još je bolje provukao do Kristoffera Ajera koji zabija za zasluženih 1:1.

Komentari

Povezano