Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

United zbog Onane na rubu ispadanja iz Lige prvaka, PSV golom u 93. minuti izbacio Sevillu

U današnjem programu Lige prvaka u ranijem terminu od 18:45 smo imali na rasporedu po jednu utakmicu skupine A i B.

PSV je u ludoj utakmici na gostovanju kod Seville slavio preokretom rezultatom 3:2. Domaćini su u vodstvo došli golom Sergia Ramosa na asistenciju Ivana Rakitića. To je ujedno bio i jubilarni 10.000 postignuti gol u Ligi prvaka isključujući utakmice prije grupne faze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je u 39. minuti je došla do povećanja vodstva golom Djibrila Sowa, međutim gol je bio poništen nakon VAR intervencije zbog igranja rukom, stoga se na predah otišlo rezultatom 1:0. Ono što im je bilo poništeno pred sam kraj prvog poluvremena, ostvareno je na početku nastavka. U 47. minuti je Sevilla povisila na 2:0 pogotkom Youssefa En Nesyria.

Sve je izgledalo idilično za domaćine, no na scenu je nastupio Lucas Ocampos koji je u rasponu od tri minute skupio brza dva žuta kartona, te zaradio isključujući crveni karton. Nakon toga je uslijedio nizozemski uragan i preokret. U 68. minuti na 2:1 je smanjio Ismael Saibari, zatim u 81. minuti su Nizozemci stigli do izjednačenja nesretnim autogolom Nemanje Gudelja. Za potpuni preokret se pobrinuo Ricardo Pepi golom u 92. minuti te je tim pogotkom izbacio Sevillu iz Lige prvaka.

Standings provided by Sofascore

Manchester United je na vrućem gostovanju kod Galatasaraya odigrao 3:3. U ludoj utakmici koju su obilježile mnogobrojne šanse, ipak je susret obilježio vratar Crvenih vragova Andre Onana koji je s dvije komične reakcije poklonio Hakimu Ziyechu dva gola iz slobodnih udaraca.

United je sjajno otvorio utakmicu te je nakon 18. minuta igre imao prednost od dva gola razlike golovima Alejandra Garnacha i Bruna Fernandesa. Zatim je na scenu nastupio Onana koji je prvi put na utakmici poklonio gol Ziyechu u 29. minuti susreta za 2:1 te se s tim rezultatom se otišlo na predah.

U drugom poluvremenu je United nakon 10 minuta igre došao do novog povećanja vodstva golom Scotta McTominaya. No, još ništa nije bilo gotovo barem što se tiče Onane. U 62. minuti je po drugi put na utakmici poklonio gol Ziyechu, a u 71. minuti su Turci stigli do izjednačenja golom Kerema Aktürkoğlua. Do kraja utakmice je bilo puno šansi na obje strane, no golova više nije bilo.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano