Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uremović o Gattusu: “S njim nećemo ponoviti greške od prošle sezone”

U derbiju osmog kola SuperSport HNL-a, Rijeka i Hajduk su na Rujevici odigrali 0:0. Dvoboj za prvo mjesto komentirao je stoper Hajduka Filip Uremović.

Zanimljiva utakmica, oprezna s obje strane. U derbijima se uvijek igra tako. Nijedna ekipa nije uzela rizik. Na kraju bod svakome. Za nas dobro što je mreža ostala očuvana, a prema naprijed je nešto falilo za tri boda. Mislim da imamo kapacitet da možemo uzeti rizik, ali možda nismo ni htjeli. Raduje me igra ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Filip Uremović

Mladi Dominik Prpić oduševljava iz kola u kolo.

Imamo kvalitetnu obranu. Tko god igra stopera ili beka pokaže puno. Konkurencija je uvijek dobra i zdrava. Diže svakog igrača, tako i Prpića. Drago mi je da dobro igra. Ima još puno toga za pokazati. Sigurno je igrač koji može postati reprezentativac, čeka ga jako dobra budućnost.

Filip Uremović

Što može Hajduk ove sezone?

Slično je kao prošle sezone, tri kvalitetne ekipe, mislim da će se i Osijek dići. Idemo kolo po kolo. Vrlo su sitne razlike. Dinamo ima najširi kadar. Nekad ne pobjeđuje kadar, nego srce. Mislim da se ove sezone s ovim trenerom neće ponoviti iste greške.

Filip Uremović
Komentari

Povezano